Welkom op de website van:

Bouwbedrijf van den BroekHistorie
Rond 1975 besloot P. van den Broek uit de wegenbouw te gaan en over te stappen op de woningbouw. Hij behaalde de nodige vakdiploma's, en in 1978 kon de onderneming" Bouwbedrijf Van den Broek", gevestigd te Driel, van start gaan. Vanaf ca. 1985 zijn beide zoons Adriaan en Albert in het bedrijf werkzaam. Per 1 januari 2000 hebben zij het bedrijf van hun vader overgenomen.Ons bedrijfspand te Heteren.
Poort van Midden Gelderland Groen 9
6666 LP Heteren
Tel. 026-4743796
Fax. 026-4743893
E-mail. info@bouwbedrijfvandenbroek.nl
In 1998 is het bedrijf verhuisd naar het industrieterrein "Poort van midden Gelderland" te Heteren, waar op een mooie locatie een werkplaats en kantoor zijn gebouwd. Van waaruit de werkzaamheden optimaal kunnen worden voorbereid en uitgevoerd.


Ons bedrijf

Wij zijn als Bouwbedrijf van den Broek reeds 25 jaar actief in bijna alle bouwsectoren. En staan bekend om het leveren van hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ook afspraken over prijs, bouwtijd, en service worden door ons strikt nagekomen. Ons lidmaatschap van het NVOB en van Bouwgarant onderstrepen ons streven naar kwaliteit en klantgerichtheid. Op dit moment werken we met 8-10 eigen vakmensen, en diverse vaste onderaannemers waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.

   
P. v/d Broek
   
Adriaan v/d Broek
   
Albert v/d Broek
Op alle gebieden in de bouw kunnen wij u van dienst zijn zoals, vrijstaande woonhuizen, twee onder een kappers, bedrijfspanden, verbouwingen, renovaties, en agrarische gebouwen. Maar ook voor het kleinere werk als b.v. het plaatsen van een dakraam of het aanbrengen van inbraakwerend hang & sluitwerk bent u bij ons aan het goede adres. Indien gewenst verzorgen wij ook het tekenwerk en de bouwaanvraag zodat het hele bouwproces door ons kan worden verzorgd.